Αρχική>ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

 

Δημιουργούμε για εσάς και τους αγαπημένους σας γλυκούς πειρασμούς, από σοκολάτα με γνήσια κουβερτούρα και τοπικά παραδοσιακά γλυκά !
 
Είμαστε κοντά σε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχων γλυκισμάτων !
 
Απολαυστικά γλυκά, μοναδικές τούρτες γάμου και γενεθλίων, παστάκια βαπτίσεων, εξαιρετικά σιροπιαστά, παγωτά παραγωγής μας, γλυκά και αλμυρά 
 
Όλες οι τούρτες παρασκευάζονται από αγνά υλικά, ολόφρεσκα φρούτα και μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορες γεύσεις, μεγέθη και σχήματα.Έχουμε μία μεγάλη ποικιλία, αλλά πάντα έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε την αγαπημένη σας τούρτα , ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Με φωτογραφία, τη ζωγραφιά του παιδιού σας ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε μπορεί να γίνει το θέμα της τούρτας σας εάν δεν σας καλύψουν τα εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια τουρτών γενεθλίων που μπορείτε να παραγγείλετε.
 
Σεβόμενοι τους πελάτες μας με σακχαρώδη διαβήτη και που δεν μπορούν να απολαύσουν τις γλυκές μας δημιουργίες, σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε μια νέα σειρά γλυκών χωρίς καθόλου ζάχαρη. Γλυκά παραγωγής μας που μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συμπεριληφθούν ανάμεσα στις απολαύσεις των διαβητικών.
 
Ως γλυκαντική ύλη χρησιμοποιούμε το φυσικό γλυκαντικό φύτο STEVIA
 

Επισκεφθείτε το ζαχαροπλαστείο μας για να απολαύσετε τα γλυκά που δημιουργούμε ή αναθέστε μας την κατασκευή της γαμήλιας τούρτας σας ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών σας.