Αρχική>CATERING

CATERING

Το Catering της εταιρίας μας έχει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση κάθε είδους επαγγελματικής ή προσωπικής εκδήλωσης. Είτε πρόκειται είτε για γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια ή επετείους, για σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια εμπιστευθείτε τη γνώση και την οργάνωσή μας.

Τα εξαιρετικά αγνά υλικά,
η μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, όλα δικής μας παραγωγής και έμπνευσης,
σε συνδυασμό με το άψογο service, άρτια οργάνωση το προσωπικό και τον πολυτελή εξοπλισμό εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης σας.
 
Σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους με μενού που διαμορφώνεται ανάλογα με
τις απαιτήσεις σας και με τους ανθρώπους μας να φροντίζουν έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια, εσείς μπορείτε απλά να ζήσετε την εμπειρία!
 
Κάθε στιγμή είναι ιδιαίτερη, κάθε πελάτης μοναδικός Η άρτια οργάνωση το πολύπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Mogias Catering αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσης σας.
 
 

Επισκεφθείτε μας και επιλέξτε ανάμεσα στις πολλαπλές, εντυπωσιακές προτάσεις μας και διαμορφώστε το μενού της επιλογής σας!

 

*Πλήρεις πλούσιο εξοπλισμό για τη μεταφορά τη διατήρηση και το σερβίρισμα του φαγητού και των ποτών σας στην κατάλληλη θερμοκρασία σύμφωνα με τρέχουσες αγορανομικές διατάξεις .
 
Τραπέζια ροτόντες, Τραπέζια buffet ντυμένα με skirting και λινά τραπεζομάντηλα, Πορσελάνινα πιάτα, καρέκλες, πετσέτες βαμβακερές, ναπερόν, μαχαιροπήρουνα, πιάτα, τασάκια, κρυστάλλινο κολονάτο ποτήρι, και ότι άλλο χρειαστεί για μια άψογη δεξίωση είναι εντελώς δωρεάν.