ΠΑΓΩΤΟ

 
Προσφέρουμε πολλές γεύσεις εξαιρετικό παγωτό που παράγεται καθημερινά στο εργαστήριο του καταστήματος με 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα απο τον τοπικό μας παραγωγο του νησιού μας.
 
Από την εξαιρετική μας ποικιλία σε βιολογικά και χειροποίητα παγωτά, απλά φρέσκα, εκλεκτά, αγνά, φυσικά υλικά, τα αξιολογείς, τα ανασυνθέτεις, λίγη μαγεία, πολύ φαντασία, πάθος, αγάπη, σκληρή δουλειά μυστικές συνταγές, γεύσεις ιδιαίτερες, μερικές φορές ανατρεπτικές, που σε μεταφέρουν σε άλλους τόπους και εποχές.
 
Κλασικό, που διατίθεται σε τεράστια γκάμα γεύσεων από φρούτα, ξηρούς καρπούς, σιρόπια, σοκολάτα μέντα σοκολάτα, κρέμα καραμέλα με καραμελωμένο φουντούκι, Παγωτό καταϊφι η ίδια κρέμα από πρόβειο γάλα ανακατεμένη με καταίφι γλυκό, σ' ένα πάντρεμα πετυχημένο. Καϊμάκι από πρόβειο γάλα, Παγωτό εκμέκ καταίφι, Παγωτό Valrohna 80% είναι σίγουρα από αυτά που πρέπει να δοκιμάσεις, ενώ εδώ θα βρεις ακόμη κρέπες, βάφλες και άλλα γλυκά για να συνδυάσετε το παγωτό σας.
 
Επίσης υπάρχουν τα σορμπέ, γρατίτες με βάση το νερό με διαφορά φρεσκά φρούτα χωρίς προσθήκης ζάχαρης με το γλυκαντικό φυτό STEVIA
 
Έχετε την δυνατότητα να καθήσετε στο ανοιχτό χώρο με δωρεάν σύνδεση wi-fi internet.